8 d'octubre de 2015: 6a Jornada a les terres de Lleida - On esTIC? Eines tecnològiques

Es pot orientar amb eines tecnològiques? Com en podem conèixer la qualitat? Dediquem les VI Jornades d'Orientació Professional de les Terres de Lleida a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a l'Orientació.

A través de la xarxa tenim a disposició de tothom la informació exhaustiva i completa necessària per prendre decisions professionals. Però orientar és quelcom més que presentar informació. Tot procés orientador inclou el coneixement de si mateix i dels determinats personals, el contrast de valors i interessos professionals i l'anàlisi dels determinats socials.

Hi ha diversos programes d'orientació on-line, eines TIC i aplicacions tecnològiques que poden ajudar a realitzar totes o alguna de les funcions pròpies de l'orientació. Però cal vetllar per la qualitat i la idoneïtat d'aquestes eines.

En aquesta jornada volem oferir als orientadors i orientadores un espai d'anàlisi i debat de les TIC, que permeti destriar aquestes eines i decidir quines són les més adequades en cada moment del procés orientador. Si més no, volem oferir un ventall d'indicadors de qualitat, que facin possible la selecció dels millors sistemes per complementar la funció orientadora.

Orientadors i orientadores, us esperem!

Sofia Isus
Investigadora principal del grup de recerca COMPETECS
Departament de Pedagogia i Psicologia
Facultat de Ciències de l'Educació
Universitat de Lleida

Arxius de la Jornada:Mida
Programa992.88 KB